Cum pot deveni membru - nlp.ro

Du-te la conținut

Meniul principal :

Cum pot deveni membru

FAQ


Pentru a deveni membru ARONLP trebuie sa fi inceput sau absolvit o formare NLP in conformitate cu standardele internationale de formare NLP (cel putin la nivel NLP Basic ARONLP sau echivalenta) si sa aveti recomandarea scrisa (incepand de la 01.01.2014) a 2 membri ARONLP Daca nu aveti recomandarea adresati-va pentru detalii directorului organizatoric al asociatiei. In prezent cotizatia anuala este de 12 €.      Formular de adeziune  Cod de etica  Statut

Pentru certificarea formarii dumneavoastra NLP dupa criteriile ARONLP, la nivel Basic, Practitioner, Master, Trainer, Coach/Master Coach nu trebuie neaparat sa fiti membru al asociatiei. Certificatele ARONLP sunt recunoscute de asociatiile partenere din EANLP (Asociatia Europeana pentru Programarea Neuro-Lingvistica) acestea fiind DVNLP, ÖDV-NLP, SwissNLP, HANLP.

ARONLP recunoaste principial formarile certificate IANLP, la toate nivelurile, indiferent de tara de provenienta a Fellow Member Trainerului/ei sau de eventualele diferente de forma din certificat. ARONLP recunoaste formarile de NLP-Practitioner si NLP-Master NLPNL (Franta) si ITA-NLP (numai formarile de 18 zile si minimum 130 ore de training live).  

Certificarea simultana a participantilor la training-urile organizate de formatorii ARONLP - dupa criteriile ARONLP, EANLP, IANLP si DVNLP - este de asemenea posibila daca Master-Trainerul/a ARONLP are licenta activa in aceste asociatii.

 
 
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal