Trainer´s Training DVNLP 2017-1018 - nlp.ro

Du-te la conținut

Meniul principal :

Trainer´s Training DVNLP 2017-1018

Evenimente
 
 


ARONLP organizeaza in cooperare cu DVNLP un Trainer´s Training dupa criteriile DVNLP. Formatorii sunt Lehrtraineri/e DVNLP vorbitori de limba romana. Proiectul se adreseaza atat absolventilor unei formari de master NLP cat si absolventilor unei formari de trainer NLP. Intrucat e vorba de un proiect pilot de importanta deosebita pentru asociatie selectia va fi cat se poate de riguroasa. Primul modul are loc la Bucuresti intre 11 si 13 august 2017.

Durata va fi de 18 pana la 21 de zile de training live la care se adauga minimum 15 ore de supervizare. Participarea financiara la eveniment este de 50 € pe zi de training. Asta inseamna ca fiecare modul este platit anticipat pe contul ARONLP. Daca participantul/a se retrage din training (indiferent de motiv) primeste pe contul comunicat la ARONLP suma corespunzatoare pentru zilele de formare neefectuate.

Pentru absolventii formarii exista  posibilitatea (in urma unui examen si a unei lucrari de transfer) de a obtine un certificat de absolvire universitar de la Steinbeis-Hochschule Berlin (SHB) – Steinbeis University si implicit Credit Points.

Pentru inscrierea preliminara sunt necesare:
1) CV scurt si cuprinzator cu toate datele de contact.  
2) Un statement scurt privitor la motivatia dumneavostra pentru a face acest training.
3) Copii in format electronic ale certificatelor de NLP Practitioner, NLP Master, NLP Trainer (daca exista)
4) Adeverinte de asistenta la formari de NLP Practitioner si NLP Master in care sa fie specificate data de inceput si data de sfarsit a formarii, durata in zile si ore a acesteia.
5) O declaratie din care  sa rezulte ca dumneavoastra cunoasteti diferenta intre un grup de training si un grup de terapie.
6) Daca la punctele 3 si 4 exista dificultati ve rugam sa le explicati. Trimiteti prin e-mail
Dupa examinerea documentelor va avea loc un interviu pe Skype, FaceTime sau WhatsApp. In decurs de 72 de ore dupa interviu va comunicam daca ati primit un loc in grupa de training sau nu.


 
 
 
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal